Kangenvand

(denne side ses mdl. af 400 forsk. personer)

Kangen har spredt budskabet om basisk ioniseret vand og det er fint. Kangen har solgt ioniseringsapparater/ionisers i over 30 år.

Kangen sælges via "network marketing" eller MultiLevelMarketing (MLM), hvilket i Danmark mest omtales som pyramide. MLM betyder:

  1. En stor del af prisen går til mange personer (jeg har hørt 8), der får kommision ved hvert salg.
  2. Har du købt et produkt, får du mulighed for at sælge produktet til andre og få kommision af egne salg og af salget fra dem, der har tilmeldt sig UNDER dig i flere led (heraf navnet multi level (mange lag).
  3. En stor del af prisen betaler du for at få mulighed for at blive sælger, uanset om du vil eller ej.

Der er fine eksempler på network marketing firmaer som f.eks. Tupperware og Forever, der sælger Aloe Vera, men der er godt nok også mange mindre seriøse eksempler. Et af problemerne er at enhver person (også uden uddannelse) kan blive sælger.

Jeg har oplevet mange sælgere inden for diverse MLM systemer, som har sagt det værste sludder, men værre er, at mange tror på det. Visse mennesker tiltrækkes af dette miljø, fordi de relativt let kan få lov til at agere på en skal vi kalde det 'speciel' måde.

Jeg har hørt og læst mange historier om Kangen, som du kan finde på nettet. Kangen har i et forsøg på at skille sig ud fra konkurrenterne skabt et nyt ord "Kangen Water" eller "Kangenvand" og siger at dette vand er "specielt vand". Det er selvfølgelig noget vås, men smart marketing, og mange sluger det råt ;-)

Om vandet løber gennem det ene eller andet ioniseringsapparat, det bliver vandet altså ikke anderledes af.

eller sagt på en anden måde:

Basisk antioxidant vand er basisk antioxidant vand, uanset hvordan det er lavet.

Den vigtigste indmad, de platinbelagte titanium elektrolyseplader, kræver højteknologi, og det er mig bekendt kun 3 japanske fabrikker, der kan det. I 30 år har langt hovedparten af apparaterne været produceret af koreanske firmaer, som køber pladerne af de japanske firmaer, og sådan er det stadig.

Verdens største producenter af ioniseringsapparater er koreanske firmaer med EmcoTech som nr. 1. Siden slutningen af 2013 sælger Kangen igen i Korea, men kun med en model og med ringe succes pga den store konkurrence i Korea.

Salget er faldet drastisk de sidste 10 år i Korea. Fra min kontakt hos koreanske Alkamedi har jeg fået ret detaljerede informationer , som har været umulig at finde på nettet, fordi man skal kunne skrive japanske eller koreanske tegn. Jeg er distributør af Alkamedis apparater i Danmark.

Fra pålidelig kilde i Nordamerika har jeg hørt at hele industrien i USA har kørt i 10 år, men er på tilbagetog incl. Kangen, bl.a. fordi alle firmaer var så dumme at kritisere hinanden i deres forsøg på at vinde markedsandele. Pga det faldende salg i USA har Kangen intensiveret sin aktivitet i Europa med hovedkvarter i Tyskland.

Det allervigtigste ved vandet fra et ioniseringsapparat er to ting

Læs mere her.

Det er ikke så svært at skabe vand med en høj pH værdi. Det er sværere at skabe ioniseret vand med lav ORP værdi. Bemærk at jeg tester begge ting ved mine produkter. Jeg har yderst sjældent set ORP målinger fra Kangen - har du? ORP værdien er den vigtigste egenskab ved et vandioniseringsapparat.

Der skal gå nogle år - ligesom med enhvert nyt produkt som f.eks. biler, computere, mobiltelefoner osv. - inden kendskabet til produktet er nået til den brede befolkning, og så begynder markedet at indrette sig derefter.

Oversigt artikler om basisk vand.

HOMEKontakt  • Shop • opdateret: 18.07.2014