Omvendt osmosevand er sundt

En voksen menneskekrop indeholder over 60% vand. Vands vigtigste funktion er at udskille affalds- og andre for kroppen skadelige stoffer gennem nyrer og hud. Det kræver dog, at det vand, der indtages, ikke har for mange skadelige stoffer.

Millioner af mennesker har i årevis drukket omvendt osmosevand uden problemer. Mennesket har i årtusinder drukket regnvand.

Omvendt osmose fjerner mange stoffer fra vandet.

Omvendt osmoseanlæg fjerner mellem 90 og 100% af alle faste stoffer i vandet. Omvendt osmose fjerner uorganiske mineraler, forurenende stoffer, herunder vira, bakterier, pesticider, arsen, fluor, narkotika, kviksølv, nitrat, mikrober, tungmetaller, alle radioaktive materialer, og mange flere. Tilstedeværelsen af andre hårde metal-mineraler (nogle er radioaktive!) er mistænkt for at forårsage flere degenerative sygdomme.

Uorganisk versus organisk bundne mineraler

I forbindelse med fotosyntesen optager planter de nødvendige mineraler fra jordskorpen, som består af døde uorganiske mineraler. Når disse grundstoffer eller mineraler i fotosyntesen forbindes med bl.a. kulstof bliver de til ORGANISK BUNDNE mineraler, der kan forarbejdes af os mennesker.

Vi mennesker får mineraler fra den mad, vi spiser, ikke fra vand.

Mennesket har brug for og kan bedst optage organisk bundne mineraler, som kun er tilgængelige i levende organismer såsom planter og grøntsager. Uorganisk bundne mineraler, som fx findes i postevand, kan godt optages af kroppen, men i meget mindre omfang, kun ca. 6-30%.

Jeg fik ideen til denne hjemmeside og shop i 2011, hvor jeg fik et nyrestensanfald, og det gjorde sindssygt ondt, og det havde jeg slet ikke lyst til at opleve igen.

Siden 2011 har jeg drukket omvendt osmosevand, det meste af tiden uden at tilsætte mineraler. Jeg har så vidt jeg husker ikke været syg, andet en få dages forkølelse eller lign. i alle disse år. Jeg tror, at uorganisk bundne mineraler i vand er ret værdiløse for os mennesker. Vands vigtigste funktion er at skylle kroppen igennem for overskydende affaldsstofer.

Vand er IKKE en fødevare


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share