Hvis alt dette er helt nyt for dig, spørger du måske: "Hvorfor har jeg aldrig hørt om denne familie i TV?" Svar: Fordi familien og andre lign. familier EJER alle såkaldte "mainstream" medier og bestemmer/filtrerer mediernes data. Har du lagt mærke til, hvor sjældent medierne fortæller noget om den finansielle verden og bankerne og hvad der REELT foregår?

Verdenshistoriens rigeste familie

Jeg har oversat artiklen, jeg glemte at notere originalen desværre.

Vi lever i en tid, hvor verdens mest genkendelige mennesker er berømtheder: takket være medierne er disse mennesker klistret på tv, film og ugebladenes forsider.

At være bankmand er vanskeligt på grund af offentlighedens overvældende negativ holdning til bankvirksomhed, men i endnu højere grad med berømtheder, der konstant bliver udsat for offentligheden. Før medierne gik rigtigt i gang med at eksponere stjernerne, var der én familie, der stadig var genkendelig: Rothschild familien.

Meget kan siges om Rothschild familien. De havde en gigantisk mængde penge og magt i hele verden, og bestemte de sidste 200 år meget af det, som foregik på verdensplan.

I dag er det svært at vide meget om Rothschild familien, fordi de lever så hemmelighedsfuldt. De synes ikke at have den samme indflydelse som tidligere, efter at de har spredt deres rigdom.

Der er nogle interessante fakta, som du bør vide. De omfatter alt fra hemmelige selskaber, krige, incest, og næsten alt andet, du ville forvente fra en dysfunktionel familie, ikke en velhavende én. Her er 10 mørke hemmeligheder fra de rigeste familie i verdenshistorien: Rothschild.

En lang historie om incest

Når familien har så mange penge, at den ikke ved, hvad de skal bruge dem til, er det fristende at man ønsker nogen udefra til at gifte sig ind i familien. Rothschild familien beskyttede sig mod andre ved at gifte sig med hinanden.

Dette blev startet af grundlæggeren af familien: Mayer Amschel Rothschild. Han bestemte, at de kvindelige medlemmer af Rothschild familien måtte gifte sig med deres fætre for at være sikre på, at de ville få penge i fremtiden.

Magt

Mange af familiens medlemmer anså sig selv for at være hævet over loven. Amschel Rothschild hævdes at have sagt: "Giv mig kontrol over en nations penge og jeg er ligeglad med dem, der laver lovene."

De troede, at de kunne fastsætte deres egne regler, så længe de havde penge nok. Mange af dem havde penge nok til at sætte sig over konger, dronninger, præsidenter, statsministre og uanset hvilken type hersker hvert land havde. Det var en imponerende samling af magt, som Rothschild havde.

De dikterede guldprisen

Nogle vil hævde, at guldprisen stadig bliver bestemt af Rothschild familien. I 2004 trak Nathan Mayer Rothschild and Sons sig ud af handlen med guld og andre ædle metaller, og overgav det til Barclays. Indflydelsen startede i 1919, da de fem førende forhandlere mødtes to gange om dagen for at fastsætte prisen.

Dette gav Rothschild familien en stor magt over dem, der holdt på guld som deres mest værdifulde aktiv, hvilket mange mennesker stadig gør. I perioden mellem 1919 og 2004 blev der afholdt møder hver dag på N M Rothschild and Sons kontorer. Der har været flere påstande om korruption i denne periode.

The Federal Reserve System

The Federal Reserve System er en bank, der er privatejet, og her har USA de fleste af sine penge. En af de store amerikanske Federal Reserve banker er beliggende i New York, og er ejet af nogen uden for USA. Det er en udbredt opfattelse, at både Rothschild familien og Rockefeller familien havde stor indflydelse på den amerikanske "centralbank".

Omfanget af deres interesse i Federal Reserve er blevet livligt debatteret. Nogle hævder, at der ikke var nogen interesse overhovedet, men andre mener, at Rothschild familien havde lige så meget magt i Amerika, som de havde i mange europæiske lande, og at eje alle de store banker var en hemmelighed, som Rothschild familien kunne holde. [Min kommentar: Banken er alt andet end 'federal'. Den er ligesom Nationalbanken A/S i Danmark et privat firma. Der er absolut intet 'nationalt' over Nationalbanken.]

Mange menes at være satanister

En hemmelighed, som sikkert vil blive drøftet længe: mange af de vidner, der har besøgt Rothschild familien, har hævdet, at der var mange Satan tilbedere. Ifølge disse vidner havde Rothschild familien sat en plet på bordet for den Mørke Herre, og ingen fik lov til at sidde i denne stol. Denne påståand har har været svær at bekræfte, men rapporterne har været mange.

Financieret de fleste krige sidste 200 år

Eftersom Rothschild familien efter sigende kontrollerede og stadig kontrollerer halvdelen af pengene i verden, var de i stand til at finansiere de fleste af de store krige i de sidste 200 år. Rothschild familien har finansieret alt fra Napoleonskrigene til verdenskrigene i det 20. århundrede. Ved at udlåne penge til regeringer i stedet for til enkeltpersoner, har familien været i stand til at gøre sig til den mest magtfulde familie i verdenshistorien.

Ved afslutningen af hver krig, fik Rothschild familien dollartegn i øjnene, når lånene begyndte at komme tilbage, og andre lande havde brug for flere penge for at genopbygge deres lande. Eftersom bankerne alle var smadret på grund af krigen, var der kun ét sted at henvende sig, og det var til Rothschild. Måske derfor anså de sig selv for hævet over loven i de fleste lande.

Der er masser af info og videoer på nettet om Illuminati, Cabal, den globale elite osv. og selvfølgelig om Rothschild familien som f.eks. denne. Meget er desværre sludder og/eller forkert, så det tager et stykke tid at finde de hjemmesider og personer, som du kan stole på. Ting tager tid ;-) Forsøg at finde andre ligesindede !

Hvis du vil vide mere, f.eks. her Banking Scam & Fraud - Banksters


Copyright © 2011-2023 by Michael Maardt. Du er på rent-postevand.dk

Share